Commentaar     
         
 
Menu
 Home
 Afbeeldingen
 Artikelen
 Binnenland/Buitenland
 Bollywood
 Chat
 Directory
 Downloads
 E-Shop
 Eten en Drinken
 Felicitatie
 Forum
 Hindi/Sur. Forums
 Horoscoop
 Interactief
 Kennismaking
 Label
 Magazines
 Muziek
 Nieuws
 Nieuws uit India
 Nieuws uit Suriname
 Organisatie
 Party Agenda
 Polls
 Prijsvraag
 Radio
 Reizen
 Ringtones
 Sanyukta
 SMS
 Snapshots
 Top 10
 Vraag en Aanbod
 Wallpapers
 Websites

 Inloggen
 Aanmelden

Interactive

Gastenboek
Gedichten Box
Chat
Moppenbox


Business

Adverteren op Hindiwood
ICT Services
Portfolio


Koersen


Live! Radio

Radio Amor FM (NL)
Radio Sangam (NL)
Ujala Radio (NL)
Radio SBS FM (NL)
Radio SRS (NL)
Amigo (NL)
Radio Trishul (SR)
BBC Asian Network (UK)
Asian Gold Radio (UK)
SunRise Radio (UK)


Informatie

Hindiwood nieuwsbrief
Vertel een vriend
Bookmark this page
Als startpagina
Disclaimer & Privacy
Contact


Advertentie


Bezoekers
Huidige bezoekers : 2
Leden : 0
Leer verder...

Accounts
Leden : 3873
Laatste account : RsYSWlvofFwKq
Leden lijst

Zoeken

Top - Websites
BBapartments (NL)
Raksha Bandhan (NL)
Shreeti's Indian Jewelleries (NL)
Rijschoolexcelsior (NL)
Risas (NL)
indiase producten (NL)
Sansaar (NL)
Las en Reparatiebedrijf Keshcompany (NL)
PaGaL.nl (NL)
WD-Design (NL)

Versie's

 
Het gadgetseizoen staat weer voor de deur
Bericht geplaatst op 04 03 2003 at 11:06:00 door wicky.
Bron : Webwereld


In Duitsland gaat in maart de CeBIT van start, een beurs boordevol nuttige en minder nuttige gadgets. WebWereld geeft nu alvast een voorproefje van een aantal leuke speledingetjes, waarvan een aantal pas in Hannover officieel het licht ziet.

Multimedia receiver in de huiskamer
Een van de bedrijven die zich op de CeBIT-beurs prominent zal profileren, is Philips. Het Amsterdamse concern komt met een groot aantal nieuwe elektronicaproducten. Een daarvan is het Streamium MC-i250 Broadband Internet Audio System. Een hele mondvol. Het apparaat ziet er op het eerste gezicht uit als een bijzonder log vormgegeven cassetterecorder, maar is dat uiteraard niet. De Streamium legt een draadloze 802.11b-verbinding tussen de huiskamer en de uitgebreide mp3-collectie op de computer, zo is het idee van Philips voor de 'Connected Home'. Het apparaat is voorzien van een geavanceerde zoekfunctie, zodat de muziekliefhebber niet eerst achter de pc hoeft plaats te nemen. Ook kan de gebruiker kiezen uit honderden streaming muziekzenders via het internet, als hij tenminste een breedbandverbinding heeft. De Streamium komt in de tweede helft van dit jaar op de markt. Prijzen zijn nog niet bekend.

Slimme beeldschermen
Ook op CeBIT en voor het eerst in Europa: de eerste zogeheten Smart Displays. Deze door Windows aangedreven slimme schermen maken een draadloze verbinding met de pc. Philips is een van de fabrikanten die een dergelijk scherm op de markt brengt. Ook hier is de technologie onderdeel van het 'Connected Home'. De consument heeft het platte beeldscherm op schoot in de huiskamer, zo is het idee. Via de monitor moeten vervolgens alle applicaties die op een pc draaien, kunnen worden bediend. Philips komt in eerste instantie met één slim beeldscherm: de DesXcapeDM. Dit 15 inch scherm gaat 1699 euro kosten. Dit is inclusief een draadloos toetsenbord en basisstation.

Designtelefoon van Siemens
Het Duitse Siemens gaat op de hippe toer. De fabrikant komt met een lijn design-mobieltjes die als het ware als sieraad kunnen worden gedragen. De eerste serie wordt - geheel in stijl - in februari op een modebeurs in Londen aan het publiek gepresenteerd. Vervolgens moet ieder half jaar een nieuwe serie het licht zien. De eerste modellen hebben als thema 'Space on Earth' meegekregen. De doelgroep is volgens een woordvoerder 'iedereen die geïnteresseerd is in ruimtevaart'. Op technologisch vlak zijn de mobiele telefoons weinig baanbrekend. Het strijkijzerachtige apparaat is vanaf april in onder meer Duitsland en Engeland te koop. Nederland volgt dit najaar. Prijzen zijn nog niet bekend.

Kleuren-laserprinter voor de massa
Iets heel anders. De nieuwe Minolta-QMS Magicolor 2300W is niet echt iets om aan de nek te hangen. Het is volgens Minolta 'de eerste personal kleurenlaserprinter ter wereld'. Het apparaat is kleiner (50 bij 36 centimeter) dan de gemiddelde inkjetprinter en met een adviesprijs 845 euro bereikbaar voor kleine ondernemingen en huishoudens, aldus de fabrikant. De Magicolor 2300W drukt pagina's af met een snelheid van zestien pagina's per minuut en een resolutie van 1200 x 600 dpi. In kleur is de snelheid vier pagina's per minuut. Het apparaat is geschikt voor Windows 98 SE, Me, 2000 en XP.

Zwitsers zakmes of handheld?
Fabrikant Danger is onlangs met een apparaatje gekomen dat in de Verenigde Staten een ware hype heeft ontketend: de Sidekick. Het bijzonder handzame computertje - ook wel liefkozend het Zwitserse zakmes onder de handcomputers genoemd -is bijzonder veelzijdig. Voorzien van een piepklein toetsenbord en scherm biedt het de mogelijkheid tot surfen, mailen, chatten en bellen. Ook herbergt de Sidekick een kalenderfunctie en de mogelijkheid tot het spelen van games. In Europa komt het apparaat naar verwachting deze zomer op de markt. Onder meer T-Mobile en Orange hebben in de Sidekick geïnvesteerd, dus verwacht mag worden dat deze telecombedrijven de gadget naar Europa zullen halen. Prijzen zullen afhankelijk van het abonnement zijn.

Draagbare speler voor mp3-cd's
Van Waitec komt een nieuwe goedkope draagbare muziekspeler die geschikt is voor zowel gewone cd's als mp3-cd's. Met deze Glam richt de fabrikant zich met name op de jeugd. Het spelertje huist in een transparante rode behuizing en kan met één setje AA-batterijen dertien uur spelen. Ideaal voor vakantie, joggen en fietsen, zo stelt de maker. Duur is de speler met een adviesprijs van 89 euro niet.

Allround afstandsbediening
Vooruit maar, als laatste nog een apparaat van Philips. Het elektronicaconcern introduceert op de CeBIT de iPronto: een superafstandsbediening. Met de fraai vormgegeven iPronto kan de consument een breed arsenaal aan toepassingen bedienen. Philips noemt onder meer beveiligingscamara's, de klimaatbeheersing in huis, audio en video. Ook kunnen er mp3's via de computer worden beluisterd met behulp van de draadloze WiFi-verbinding. Tot slot is de iPronto geschikt voor telefonie en spraakherkenning. De afstandsbediening is voorzien van een kleuren aanraakscherm. Prijzen zijn nog niet bekend.

Lees : 7460 | Terug

Commentaar
Bericht geplaatst op 21 04 2003 at 22:23:04 door Anoniem.

go go gadget helicopter. afz lekker is dat.
Terug

Toevoegen - Commentaar
Inloggen Anoniem
Bericht

 
Advertentie





Het Weer

Suriname
Click for Paramaribo, Suriname Forecast
Nederland
Click for Amsterdam, Netherlands Forecast
India
Click for Bombay, India Forecast


MUZIEK

Top 10 Bollywood
Top 10 Local


FILM

Top 10 Bollywood


Party

Party Agenda
GRATIS party aanmelden
Bands
DJ's


E-cards

Bedankt
Beterschap
Uitmaken
Fun
Kerst
Love
Missen
Pas getrouwd
Sex
Sorry
Succes
Vakantie
Verjaardag
Vriendschap


Horoscoop

Ram
Stier
Kreeft
Leeuw
Weegschaal
Schorpioen
Steenbok
Vissen
Tweelingen
Boogschutter
Maagd
Waterman


 
 © Hindiwood  webmaster@hindiwood.com
Gemaakt d.m.v ASP en XML technologie v1.1